Parhaat Ruokablogit

Nälkä

Savulohi-ricotta-palttoonnappi

28 Joulukuu 2021

Väinämöisen palttoonnapit sopivat hyvin erilaisten moussejen pidikkeiksi alkupalaksi tai buffettarjoiluun. Tämä savuloheen ja ricottaan perustuva täyte on moneen kertaan testattu. Crème fraîche tekee täytteestä kermaisemman ja tasapainottaa ricotan jauhoisuutta. Väinämöisen palttoonnappeja300 gsavulohta200 gricottaa125 gcrème fraîchea1/2sitruunan kuori2 rklsilputtua tilliä1/2 tlmustapippuria1/4 tlvalkopippuria1/4 tlsuolaaSavulohi-ricotta-palttoonnappien ainekset. Irrota savulohi nahastaan ja poista ruodot jos niitä on.

Alkuruoka Kala resepti

Lue koko juttu täältä »

Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »