Parhaat Ruokablogit

My Berry Forest

UUNISSA PAISTETUT VEGAANISET JA GLUTEENITTOMAT PÄHKINÄ PINAATTILETUT

9 Kesäkuu 2019

Uunissa paistetut vegaaniset ja gluteenittomat pähkinä pinaattiletut sopivat hyvin aamupalaksi tai lounaaksi. Letut on helppo tehdä: taikina blendataan sileäksi ja pienet ohukaiset paistetaan uunipellillä. Kätevää ja herkullista Tykkään blenderissä valmistettavista lettutaikinoista todella paljon, sillä taikinan joukkoon saa helposti piilotettua lähes mitä vain terveellistä: lehtikaalia, pinaattia, tuoreita yrttejä ja vaikkapa nokkosia! Nokkoslettuja ajattelinkin testata seuraavaksi. Syön letut tuoreiden tomaattien tai tomaattisalsan kanssa.

aamupala arkiruokaa Gluteeniton Kaikki reseptit kasvisruoka kasvisruokaa Pääruoka pinaatti pinaattiletut saksanpähkinä tattarijauho vegaani Vegaaninen cashew-pähkinä

Lue koko juttu täältä »

My Berry Forest on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »