Parhaat Ruokablogit

My Berry Forest

MUSTIKKA-KARDEMUMMA LETUT (VEGAANINEN, GLUTEENITON)

15 Toukokuu 2019

Mustikka-kardemumma letut (vegaaninen, gluteeniton) ovat uusi ravitseva aamupalaherkkuni. Lettutaikinassa käytetään kahta tämän hetken suosikkiraaka-ainettani: pähkinöitä ja tattarijauhoa. Letut ovat ihanan ohuita ja rapsakoita päältä, ja maistuvat mummon mustikkapiirakalta. Noudatan tällä hetkellä noin neljän viikon ajan hyvin terveellistä ruokavaliota, jossa minimoin sokerin käytön, en syö gluteenia ja pyrin syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa. Kerron dieetistäni ja syistä miksi syön nyt näin myöhemmin, mutta haluan jo tässä vaiheessa jakaa blogissani muutamia herkullisia reseptejä, joita suunnittelen tähän ruokavalioon sopivaksi.

aamupala Gluteeniton letut mustikka Pähkinä Reseptikategoriat tattari terveellinen vegaani Vegaaninen Uncategorized @fi cashew-pähkinä

Lue koko juttu täältä »

My Berry Forest on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »