Parhaat Ruokablogit

Mukana Maku

Kanakebab

16 Tammikuu 2023

Uudelleen postaus vuodelta 2018. Kanakebab on helpompi ja nopeampi valmistaa kotona kuin punaisen lihan kebab. Kanan jauheliha sekoittuu luonnostaan tasaiseksi massaksi, joten sitä ei tarvitse erikseen ajaa tehosekoittimen läpi jotta koostumus olisi ”kebabmainen” Ainekset Ohje Sekoita jauheliha ja mausteet kunnolla keskenään. Muotoile taikinasta noin käsivarren paksuinen limppu, sivelle se kunnolla oliiviöljyllä. Sivele vielä alumiinifolion sisäpinta … Lue...

blogit broileri kana kanakebab Kebab Mukana Maku

Lue koko juttu täältä »

Mukana Maku on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Heinäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »