Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Salted caramel cheesecake pie

4 Maaliskuu 2018

SALTED CARAMEL CHEESECAKE PIE pohja: 300 g Digestive-keksejä 140 g voita sulatettuna täyte: 1 prk (250 g) mascarponea 150 g creme fraiche 1 dl fariinisokeria 2 tl vaniljasokeria ripaus suolaa 1 rkl sitruunamehua 2 kananmunaa 1 rkl perunajauhoja kinuski: 2 dl kuohukermaa 2 dl fariinisokeria nokare voita pinnalle: sormisuolaa Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sekoita voisula joukkoon. Painele seos reunavuoan sisään kakun pohjaksi. Paista 150 asteisessa uunissa 12 minuuttia. Ota vuuoka pois uunista ja anna hieman jäähtyä. Mittaa mascarpone, creme fraiche ja fariinisokeri kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »