Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Puolukka-valkosuklaa kääretorttu

3 Lokakuu 2020

KÄÄRETORTTU kääretorttupohja: 4 kananmunaa 1 1/2 dl sokeria 3/4 dl vehnäjauhoja 3/4 dl perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta täyte: puolukkahyytelöä 2 dl kuohukermaa vaahdotettuna 130 g sulatettua valkosuklaata Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperille, johon olet ripotellut sokeria. Anna pohjan jäähtyä hetki ja levitä sitten puolukkahyytelö tasaisesti pohjan päälle.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »