Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Tammikuu 2018
OMENAISET POSSUNPOSKET 1 kg possunposkia rosmariini-valkosipuli hiutalesuolaa mustapippuria myllystä nokare voita + tilkka oliiviöljyä lisäksi: 1 keltainen habanero silputtuna 2 sipulia lohkoina 6 valkosipulinkynttä viipaloituna 1 lihafondikuutio 2 omenaa lohkoina (esim. Granny Smith) 3 rkl juoksevaa hunajaa 2 tl suolaa 1 rkl pippurisekoitusta 2 tl paprikajauhetta 1/2 dl Calvados 2 tlk (á 0,33 l) kuivaa omenasiideriä 1 ruukku tuoretta timjamia muutama rosmariininoksa Mausta possunposket molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla ja ruskista ne voin ja oliiviöljyn seoksessa. Laita possunposket pataan. Lisää pataan loput ainekset ja nosta kansi päälle. Kypsennä 150 asteisessa uunissa noin 3-4 tuntia.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien