Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Tammikuu 2021
KAHDEN LOHEN KEITTO 8 kiinteää perunaa (Nicola) 1 pieni lanttu 1 palsternakka 3 porkkanaa 2 kalafondikuutiota vettä 1 sitruunan raastettu kuori + mehu suolaa ja mustapippurirouhetta maun mukaan 500 g ruodotonta ja nahatonta kirjolohifileetä kuutioituna 150 g kylmäsavulohiviipaleita kuutioituna 1 pkt Koskenlaskija Voimakas 3 dl kuohukermaa 3 kevätsipulia silputtuna reilusti tuoretta tilliä Kuori ja lohko perunat, lanttu, palsternakka ja porkkanat, laita ne kattilaan ja vettä sen verran että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Lisää fondikuutiot, sitruunankuoriraaste, sitruunamehu, suolaa ja mustapippuria. Keitä juurekset lähes kypsäksi ja lisää sitten kalat, kerma ja sulatejuusto. Keitä vielä, kunnes kala on kypsää. Lisää lopuksi silputut...
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien