Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Joulukalenteri, luukku 24: Joulumenu
19 Joulukuu 2018
HEDELMÄINEN JUUSTOSALAATTI GLÖGISIIRAPPI 3 dl kuivaa valkoviiniä 2 1/2 dl fariinisokeria 1 kuivattu inkivääri 1 kanelitanko 5 kokonaista vihreää kardemummaa 1 pss (25 g) glögimaustetta (Meira) 10 kokonaista neilikkaa Mittaa siirapin ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes seos sakenee siirapiksi. Anna jäähtyä puolisen tuntia ja siivilöi. Jaa siirappi pieniin lasipulloihin. Säilytä jääkaapissa. GLÖGISIIRAPPIKASTIKE SALAATILLE 1 rkl oliiviöljyä 2 rkl valkoista balsamicoa 4 rkl glögisiirappia 1/2 tl suolaa mustapippuria myllystä Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien