Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Espresso-suklaakakku

15 Joulukuu 2019

Juhlava kakku saa makua pikakahvijauheesta, POHJA 6kananmunanvalkuaista 2 1/2 dlsokeria 2 1/2 dlhasselpähkinäjauhetta 2 rklkaakaojauhetta 200 gtummaa suklaata 150 gvoita 1 1/2 dlsokeria 6kananmunankeltuaista 1/2 dlkuohukermaa 1 ps (1,8 g)espressopikakahvijauhetta 1 1/2 dlkuohukermaa 1 ps (1,8 g)espressopikakahvijauhetta 200 gtummaa suklaata (koristeeksi kehrättyä sokeria) LISÄÄ SUOSIKIKSIOSTOSLISTA0 1. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita hasselpähkinä- jauhe ja kaakaojauhe keskenään. Nostele seos kevyesti käännellen valkuaisvaahtoon. Valuta seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »