Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Laktoositon ja gluteeniton Passion-vadelma täytekakku
31 Toukokuu 2019
Jaa Twiittaa Messenger Sähköposti Crema catalana on espanjalainen maitovanukas. 2 1/2 dl Kuohukermaa 2 1/2 dl Kevytmaitoa 2 dl Sokeria 5 kpl Munankeltuaisia 1/2 kpl Vaniljatanko 1/2 kpl Kanelitanko 4 kpl Verigreippiä 4 cl Brandyä Tuoretta minttua ( koristeluun ) 1 dl Ruokosokeria (marinointiin) Keitä kerman ja maidon joukossa vanilja, kaneli ja sokeri. Anna jäähtyä hetki ja siivilöi kulhoon. Lisää joukkoon kevyesti vatkatut keltuaiset. Annostele laseihin ja kypsennä 90-95 asteessa uunissa reilu tunti (n.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien