Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Crema catalana ja marinoitua verigreippiä

31 Toukokuu 2019

Jaa Twiittaa Messenger Sähköposti Crema catalana on espanjalainen maitovanukas. 2 1/2 dl Kuohukermaa 2 1/2 dl Kevytmaitoa 2 dl Sokeria 5 kpl Munankeltuaisia 1/2 kpl Vaniljatanko 1/2 kpl Kanelitanko 4 kpl Verigreippiä 4 cl Brandyä Tuoretta minttua ( koristeluun ) 1 dl Ruokosokeria (marinointiin) Keitä kerman ja maidon joukossa vanilja, kaneli ja sokeri. Anna jäähtyä hetki ja siivilöi kulhoon. Lisää joukkoon kevyesti vatkatut keltuaiset. Annostele laseihin ja kypsennä 90-95 asteessa uunissa reilu tunti (n.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »