Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
18 Tammikuu 2021
Kakulle laitoin nimihirviön, mutta kakku on parhaimpia banaanikakkuja, mitä minulle on vastaantullut, ellei sitten jopa paras. Tekeminen on helppoa, kaikki ainekset vaan sekaisin, eikä pienet kämmitkään laita kakkua pilalle. Olin laittanut taikinan jo vuokaan ja uuniin, kun aukaisin mikroaaltouunin luukun ja huomasin siellä rasva-astian. Sekunnin mietin, voisiko kakusta tulla ihan kunnollinen ilman rasvaa, mutta päätin sitten kuitenkin kipata taikinan kulhoon, sekoitin siihen rasvan ja laitoin kakun puhtaaseen, uudelleen voideltuun ja jauhotettuun vuokaan paistumaan. Tämä oli eka kakku mitä uudessa uunissa paistoin, vaan hyvin kaikki meni senkin suhteen.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien