Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Raparperi-rahkapiirakka

16 Maaliskuu 2021

Punaherukkapiirakkaa olin tekemässä, vaan raparperiversio tuli. Sen siitä saa, kun ei viitti penkoa isoa säiliöpakastinta riittävän syvältä. Jostain syystä raparpereja on vielä ihan reilusti pakastimessa, joten sainpahan käytettyä ison pussillisen. Valkoiseen seokseen laitoin rahka purkillisen ja creme fraichea purkillisen, joten tähän piirakkaan voi upottaa vaikka mitä valkoiseen seokseen (kermaviiliä, rahkaa, tuorejuustoa, smetanaa) Me tykätään kardemumman mausta ja yhdistettynä mumman mausta raparperiin, joten laitoin sitä valkoiseen täytteeseen mausteeksi. Raparperi-rahkapiirakka (minulla pellin koko on 34x37 cm ja ohjeella ei tule mitenkään kauhean paksua piirakkaa, kts kuva, tosin meille tätä piirakan paksuus piisaa.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »