Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
13 Huhtikuu 2020
Helpot arkipiirakkaohjeet jatkuvat. Joku voisi tuumata, että ompas kummallinen yhdistelmä piirakassa, mutta minusta tämä toimii hyvin. Kardemummalta maistuvan pohjan päälle on laitettu raparperia ja säilykepersikkapalasia ja niille ripoteltu tummaa hienoa sokeria. Raparperi-persikkapiirakka (pellillinen piirakkaa, käyttämäni pellin koko 34 x 37cm) Taikina 7 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja (tai tämäkin määrä vehnäjauhoja) 2 tl leivinjauhetta (1 tl jauhettua kardemummaa, hyvää tulee ilmankin, mutta minä laitan yleensä) 4 1/2 dl sokeria 4 1/2 dl kerma-maitoa ( eli puolet kermaa ja puolet maitoa) tai koko määrä maitoa (minä laitan yleensä) 2 isoa kananmunaa 200 g voita Pohjan päälle noin 6 dl raparperia paloiteltuna (tuoretta tai...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien