Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Possunlihapata, leipäjuustosalaatti ja tuunattu lihapata

6 Syyskuu 2021

HalpaHallista tarjouksesta ostetusta possun ulkofileestä (1,2 kg pala) tein tällaista lihapataa muutamalle aterialle. Lihaksi kävisi myös porsaan kassler tai lapa tai etuselkä. Toiselle aterialle tuunasin peruslihapataa lisäraaka-aineilla hieman erilaiseksi kts viimeinen kuva. Possun lihapata uunissa 1,2 kg porsaan ulkofilettä rasvaa lihojen ruskistamiseen 2 isoa keltasipulia 1 iso punainen suippopaprika 6 - 7 dl vettä 1 lihafondi tai liemikuutio soijakastiketta ( noin1 tl) suolaa ( aluksi 1 tl) paprikajauhetta (noin 1 tl) mustapippuria myllystä (ainakin 7-8 kierrosta) hunajaa (noin 1 rkl) valkosipulia (2-3 pulleaa kynttä) Valmistaminen Puhdista file ja paloittele se pieniksi kuutioiksi (haarukkapaloiksi). Ruskista lihat erissä kuumalla...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »