Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Possun sisäfilepihvit, purjo-suppilovahverokastike ja uunilohkoperunat ja porkkanat

14 Marraskuu 2021

Tällaista ruokaa syötiin jokunen aika sitten yhtenä formulasunnuntaina. Possun sisäfileestä pihvejä, suppilovahvero-purjokastiketta, lohkoperunoita ja porkkanoita uunissa kypsentäen. Possun sisäfilepihvit tein näin; otin possun maustamattoman sisäfileen lämpiämään vartiksi huoneenlämpöön ja puhdistin fileen. Siten leikkasin paksuimmasta kohden 6 pihviä, pihvien paksuus noin 3 cm ja hieman käsin painoin niitä ohuemmiksi. Lopusta fileestä tein toisen ruoan.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »