Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Pitkästä aikaa tein perinteisiä täytettyjä kirsikkapullia (ohjetta muokattu)
14 Marraskuu 2021
Tällaista ruokaa syötiin jokunen aika sitten yhtenä formulasunnuntaina. Possun sisäfileestä pihvejä, suppilovahvero-purjokastiketta, lohkoperunoita ja porkkanoita uunissa kypsentäen. Possun sisäfilepihvit tein näin; otin possun maustamattoman sisäfileen lämpiämään vartiksi huoneenlämpöön ja puhdistin fileen. Siten leikkasin paksuimmasta kohden 6 pihviä, pihvien paksuus noin 3 cm ja hieman käsin painoin niitä ohuemmiksi. Lopusta fileestä tein toisen ruoan.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien