Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Juustosarvet retro-ohjeella ja pieni vinkki
12 Kesäkuu 2020
Pitsoja meillä tehdään nykyisin aika harvoin. Jokunen aika sitten iski kuitenkin pitsahimo ja jo ennakoidusti tein taikinan päivällä ja laitoin sen kohoamaan jääkaapppiin. Pitsat tehtiin loppuun vasta iltamyöhällä. Tällä ohjeella teen nykyisin pitsapohjat. Pitsa ( 2 kpl pyöreitä normikokoisia) 2 dl (haaleaa) vettä 10 g tuorehiivaa 1 tl suolaa ½ dl öljyä noin 5 dl vehnäjauhoja (käytin pitsajauhoja) Jos teet taikinan kohoamaan jääkaappiin jo hyvissä ajoin esim.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien