Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Pellillinen omenapannukakkua

11 Helmikuu 2018

Omenapannukakku tulee useimmiten tehtyä ihan pannarin perusohjeella ja siihen päälle vaan kuutioituna 2-3 omenaa/pellillinen ja pinnalle mausteeksi kanelia ja sokeria. Ja tähänhän käyvät vaikka ne hieman nuukahtaneet kurttuiset omenat, jos sellaisia sattuu olemaan. Omenapannaritaikinaan voi laittaa mausteeksi suolan ja sokerin lisäksi kanelia (1 tl /pellillinen pannaria) tai jauhettua kardemummaa (1 tl/pellillinen pannaria). Pannukakku (pellillinen) 8 dl maitoa 4 dl vehnäjauhoja 3 munaa 1 tl suolaa ½ dl sokeria ( oikein makeasta pannarista tykkäävät voivat laittaa enemmän) 2 tl vanilliinisokeria (1 tl leivinjauhetta..

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »