Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Pellillinen appelsiinipannukakkua

2 Lokakuu 2020

Jos tykkäät appelsiinista ja pannukakausta, niin taatusti tykkäät myös tästä ihanan keltaisesta appelsiinipannukakusta. Meillä kävi pannarille niin, että muutamat söivät tätä niin paljon, ettei sitä riittänyt ystäville maistiaisiksi, joten tätä on tehtävä pian uudemman kerran. Riippuen siitä, kuinka appelsiinista haluat pannarin olevan, kannattaa laittaa appelsiinimehua ja ohueksi raastettua appelsiinin kuorta. Minä laitoin pellilliseen pannaria 2 dl appelsiinimehua ja yhden ison appelsiinin kuoriraasteen. Raaste oikein, oikein ohueksi raastettuna ja meistä pannarissa oli ihan riittävästi appelsiinin makua.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »