Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Paistettua kuhaa ja juustoista lehtikaalimuhennosta
27 Lokakuu 2025
Kotimaisia omenoita on riittänyt moniin leipomuksiin. Jokunen aika sitten tein omenapannukakkua ja tekovaiheessa se muuttuikin kauratoscalla kuorrutetuksi omenapannariksi. Pikaisen googlauksen aikana löytyi ohjeita missä omenat ja kauratosca sekoitetaan keskenään ja levitetään raakan pohjan päälle, mutta minä halusin sellaisen omenapannarin mihin kauratosca jää pinnalle, joten esipaistoin pohjaa ennen kuorrutuksen laittamista. Alla olevalla ohjeella syntyi kuvissa oleva omenapannari kaurakuorrutuksella. Ohjeella tehden ei tule kauhean makeaa.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien