Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
11 Syyskuu 2025
Vaikka onkin omena- ja puolukka-aika, tehtiin meillä jälkiruoaksi mansikka-kaurapaistosta. Ite en tykkää olleenkaan semmosista paistoksista missä lilluu nestettä (marjoista tai hedelmistä valunutta) pohjalla, siksi tähänkin laitoin perunajauhoja mansikoiden sekaan aika reilusti. Kuvissa oleva Teema-sarjan vadillinen paistosta valmistui alla olevalla ohjeella. Mansikka-kaurapaistos (6 kuvan mukaista annosta jätskin kanssa syötynä) Ensn vuokaan: noin 1 litra mansikoita (minulla pakastettuja) 2-3 rkl sokeria 2-3 tl perunajauhoja (minä laitoin isomman mukaan ja sillä määrällä tulee marjaseoksesta ihan kunnolla jämäkkää) Kauraseos pinnalle: 100 g voita (tai margariinia) sulatettuna 3½ dl kaurahiutaleita (minulla gluteenittomia) ½ dl sokeria...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien