Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Omenapalatäyte
20 Elokuu 2020
Monenmoisia hiivaleipätaikinoita tulee tehtyä aika usein. Ihan perus leipänä meillä sitä vähemmän syödään, mutta hiivaleipätaikiasta tehtyjä sarvia, sämpylöitä ja vaikkapa pitsan tai pitzzakan pohjaksi sitä käytän useinkin. Tälläkään kertaa en tehnyt yhtään leipää, vaan muita leivonnaisia. Hiivaleipä 1 litra lämmintä nestettä (esim. vesi, vesi+2 dl maitojauhetta, vesi-maitoseos, piimä) 50 g tuorehiivaa 1 rkl suolaa (=3 tl) noin 2 kg jauhoja (käytin nyt vain hiivaleipä- ja vehnäjauhoja noin puolet ja puolet.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien