Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Kalamurekepihvit (seistä)

28 Syyskuu 2021

Pitkästä aikaa tein kalamurekepihvejä. Kalana ihan vaan sei. Tällä kertaa paistoin pihvit tavallisella pannulla, vaan tokihan ne voisi paistaa myös lettupannulla tai uunissa. Ekalla kertaa syötiin seipihvejä perunoiden, suppilovahverokastikkeen ja salaatin kanssa. Kalamurekepihvit seistä (8 kpl pihvejä, kts kuva) 400 g pakasteseitä sulaneena 3 rkl korppujauhoja 3/4 dl ruokakermaa (1 tl perunajauhoja -> ei välttämätön) 1 iso kananmuna suolaa (aluksi 3/4 tl) sitruunapippuria (noin ½ tl) sitruunamehua (noin 1 rkl) tilliä (hienonnettuna noin 2 rkl tuoretta) ruohosipulia (hienonnettua noin 2 rkl tuoretta) Lisäksi tarvitaan rasvaa (minä käytin voita) pihvien paistamiseen Valmistaminen Nosta kala sulamaan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »