Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
4 Toukokuu 2021
Tämä on yksi omista lempparikastikkeistani. Aika harvoin tulee vaan tehtyä. Onneksi tätä jäi toiseksikin kerraksi, joko tällaisenaan syötäväksi tai jatkojalostan loput pastavuoaksi. Bolognesen tapainen kastike nimitys tuulee siitä, että suurustin tätä lopussa ihan himpun verran vaalealla maizenalla. Bolognesen tapainen kastike 2 oikein isoa keltasipulia 3 pulleaa valkosipulinkynttä 170 g pekoniviipaletta ihan pieni pala mukulaselleriä 3 isoa porkkanaa 400 g jauhelihaa (nauta 10%) noin 400 g tomaattimurskaa (käytin muttia) ja noin ½ dl tomaattipyrettä noin 2 dl punaviiniä (jos ei tätä halua laittaa, niin vettä tilalle, tulee hyvää kastiketta niinkin noin 3 dl vettä (tarvittaessa lisää) ruokosokeria (noin 1 rkl) kuivattua oreganoa (1-2 tl)...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien