Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Kuhaa & Beurre noisette

9 Helmikuu 2020

Paistettua kuhaa, juuresmuhennosta ja Beurre noisette -kastiketta Kaupallinen yhteistyö: Mastermark Brands & Carlson Minua ärsyttää ihan suunnattomasti huonot paistinpannut. Sellaiset, jotka alkavat jo muutaman kuukauden käytön jälkeen vääntyilemään tai niiden pinnoite alkaa säröillä. Paistinpannun ei tule olla kertakäyttötuote, vaan sen täytyy kestää kovaakin käyttöä useita vuosia. Valurautapannu on toki kestävä ja loistava pannu, mutta arkisessa ruoanlaitossa kaipaan silti pinnoitettua pannua. Sain testattavakseni Swiss Diamondin paistinpannun, joka on ihan oikeasti pannujen A-luokkaa.

illallinen Kala paistinpannu resepti

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »