Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

GRILLIKOULU - Osa 4: Polttoaineet

20 Kesäkuu 2019

Laadukas hiili palaa hitaammin ja puhtaammin kuin huonolaatuinen hiili Ei ole ihan sama, että minkälaisella hiilellä grillataan. Briketti palaa hitaasti ja melko savuttomasti, mutta briketin miinuspuoli on, että siitä ei tule juurikaan makua ruokaan. Hiili lämpenee nopeammin kuumaksi kuin briketti, mutta samalla palaa myös nopeammin. Laadukkaat hiilet ovat yleensä kooltaan isompaa kuin halvoissa pikkupusseissa myytävät hiilet. Kunnollinen hiili palaa hitaammin ja savuttaa huomattavasti vähemmän kuin halppishiili.

grillaus grillikoulu

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »