Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Bavette - Parasta grillistä

25 Huhtikuu 2020

Grillattua bavettea ja sriracha-majoneesia Bavette oli minulle aiemmin tuntematon lihan osa. Kyseessä on naudan kyljestä leikattava lihanosa, joka on tutumman flank steakin viereinen lihas. Bavette on isosyinen, murea ja maukas liha, joka sopii parhaiten kypsennettäväksi kuumassa grillissä. Bavettea ei löydy vielä ihan joka kaupasta, joten jos ostat sitä suoraan tilalta, niin kannattaa varmistua, että liha on raakakypsytetty. Bavette kannattaa ottaa huoneen lämpöön pari tuntia ennen grillausta.

grillaus Liha Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »