Parhaat Ruokablogit

maistuu makialle

Luukku 18: Riisipuuro-Crème brûlée

18 Joulukuu 2017

Riisipuuro taipuu helposti myös hienoksi jälkiruuaksi joulupöytään. Jotkut sen kyllä mieltävätkin jälkiruuaksi sellaisenaan, mutta meillä se on aina ollut ihan ruoka tai jouluaamuna aamupala, jonka voimin jaksaa odottaa iltaan saakka varsinaista notkuvaa joulupöytää kaikenlaisine herkkuineen. Tämän reseptin voit toteuttaa esimerkiksi puuronjämistä tai vaikkapa riisihiutaleistakin - kumpi vain sinulle parhaiten sopii. - n. 5 dl riisipuuroa - ½ dl kermaa - ½ tl vaniljajauhetta - 2 rkl sokeria - ripaus kanelia - sokeria päälle - Lämmitä uuni 150-asteiseksi.

helppo herkut Jälkiruoka Joulu juhlat kaneli makea puuro riisi ruoka ruokablogit vanilja

Lue koko juttu täältä »

maistuu makialle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »