Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Hunajaiset katkaravut

30 Syyskuu 2023

Espanjalaisesta klassikosta Gambas al ajillosta muokattu makeampi versio ei häviä makunautinnossa lainkaan serkulleen. Varaa riittävästi katkarapuja, tapas-annoksiin noin 50g / annos 4 kpl valkosipulin kynsiä 3 rkl soijakastiketta 1/4 dl juoksevaa hunajaa Oliiviöljyä 1 tl chilihiutaleita Savupaprikajauhetta Sitruuna Kuivaa katkaravut huolella ja sekoita muut ainekset kulhossa lukuunottamatta oliiviöljyä ja sitruunaa. Laita katkaravut maustumaan seokseen noin 10 minuutin ajaksi. Kuumenna valurautapannu keskilämpöiseksi, lisää oliiviöljyä ja nosta katkaravut tasaiseksi kerrokseksi. Paista pari minuuttia ja käännä ravut ja lisää pannulle kulhosta loput seoksesta katkarapujen päälle.

hunaja katkarapu tapas gambas miel

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »