Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Friteeratut täytetyt kesäkurpitsakukat, vihanneswok & yrttiöljy

30 Heinäkuu 2018

Kesäkurpitsakukat ovat paitsi monikäyttöisiä myös valtavan kauniita. Niitä voi popsia raakoina, salaateissa, lorauksella oliiviöljyä tai uppopaistettuina. Olen tehnyt näitä kaunokaisia parin otteeseen Ottolenghin reseptin mukaan. Meidän kesäkurpitsamme kukkivat hullun lailla, joten ruoka ei tule loppumaan kesken. Pari kikkaa täytyy muistaa, jotta friteeraus onnistuisi: vichyveden on oltava jääkylmää ja öljyn juuri sopivan kuumaa.

Alkuruoka Juusto kesäkurpitsa kesäruoka täytetty uppopaistettu vuohenjuusto wok yrtit yrttiöljy

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »