Parhaat Ruokablogit

Liemessä

SIMPUKKAPASTA

11 Lokakuu 2018

Kaupallinen yhteistyö Henkell & Co Suomi ja Asennemedia Ischian-saaren italiaismammojen meille viime kesänä loihtima simpukkapasta syöpyi makunystyröihini. Ruinasin tietysti heti reseptiä. Kielimuurista huolimatta ymmärsin sen verran, että pasta oli keitetty simpukoiden keitinliemessä. Italialainen simpukkapasta ja täydellinen viikonloppuruoka Pasta Alle Vongole on loppupeleissä muutoin simppeli valmistaa. Keitin simpukat saksalaisessa 50˚Riesling Trocken 2017 valkoviinissä mausteena valkosipulia ja sitruunatimjamia.

äyriäiset illanistujaiset juomat Kala Lohturuoka pasta Pastat riesling simpukka simpukkapasta Uncategorized viikonloppuruoka Viini viinit Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Liemessä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »