Parhaat Ruokablogit

Lentävät sardiinit

Tästä se lähtee, parsakausi!

31 Maaliskuu 2019

Kevään ensimmäinen parsa-annos on nyt nautittu. Maltoin odottaa, kunnes kauppaan saapui parsakuorma Espanjasta. Mitä pidemmälle parsakausi etenee, sen lähempää Suomea tulee parsoja syötäväksemme. Kotimaiset parsat ovat tietysti ihan parhaita, mutta niiden kausi on valitettavan lyhyt ja täällä pohjoisessa suorastaan olematon. Onneksi kuitenkin tännekin kauppoihin eksyy kesällä muutama kotimainen parsapuntti, mutta joskus pitää olla todella nopea, että ehtii sellaisen itselleen napata.

parsaa ja kylmäsavulohta parsaa uunissa parsakausi parsan käsittely vihreä parsa

Lue koko juttu täältä »

Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »