Parhaat Ruokablogit

Lentävät sardiinit

Paahdettuja pekoni-kasviksia ja kirjolohta samalla pellillä

23 Tammikuu 2020

Herkkua helpolla ja jääkaapin kamat hyötykäyttöön, näillä ajatuksilla lähdin tätä ruokaa valmistamaan. On se vain kätevää, kun voi heitellä pienten esivalmisteluiden jälkeen kaikki raaka-aineet samalle pellille ja uuni hoitaa loput. Pellille voisi heitellä melkeinpä mitä vain kasviksia, mutta tällaisia löytyi tällä kertaa meidän kaapeistamme. 2-3:lle 250-300 g pakastettuja ruusukaaleja 5-6 porkkanaa muutama salottisipuli oliiviöljyä balsamicoa suolaa mustapippuria 1 pkt (150 g) pekonia parmesaania n. 600 g kirjolohifilee (tämä löytyi kotipakastimesta) suolaa sitruunapippuria Kuori ja lohko porkkanat ja sipulit ja heitä ne kulhoon.

ruusukaali peltiruoka kirjolohi uunissa paahdettuja kasviksia

Lue koko juttu täältä »

Lentävät sardiinit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Huhtikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »