Parhaat Ruokablogit

Leivontalaboratorio

Testissä: Pavoni Forosil silikonialusta

7 Huhtikuu 2018

Sain Confettista Pavoni Forosil silikonialustan testattavaksi. Tuotekuvauksen mukaan silikonialustan sadat pienet reiät mahdollistavat ilman kiertämisen leivosten alla, minkä ansiosta leivosten pohjasta tulee normaalia rapeampi. Minä testasin silikonialustaa vadelma-valkosuklaakeksien paistamiseen. Paistoin puolet kekseistä leivinpaperoidulla pellillä ja toisen puolikkaan silikonialustan päällä. Ero leivinpaperin päällä paistettuihin kekseihin nähden ei ollut niin suuri, että alusta olisi tässä tapauksessa ollut välttämätön.

Tuotetestaus

Lue koko juttu täältä »

Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »