Parhaat Ruokablogit

Leivontalaboratorio

Rapareperikakku mehevällä gluteenittomalla kakkupohjalla

30 Toukokuu 2018

Tämä kakku on pohjaltaan mehevä ja täytteeltään raikas. Kakkupohja on kaiken lisäksi gluteeniton. Täytteenä kakussa on sesongin mukaisesti raperpereistä keitetty hilloke ja sen rinnalla vaniljatuorejuustolla maustettu kermavaahto. Kokeilin ensimmäistä kertaa kakun kuorrutteeksi marenkivoikreemiä. Pakko se kai on myöntää, että voin ja sokerin yhdistelmällä on hankala mennä vikaan.

Gluteeniton Kakkupohja Marenkivoikreemi Raparperi raparperihilloke täytekakku

Lue koko juttu täältä »

Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »