Parhaat Ruokablogit

Leivontablogi Makeaa

Ranskalainen suklaamoussekakku

7 Joulukuu 2020

Tämä suklaakakku ei ole ehkä se kedon kaunein kukka, mutta herkullisin se varmasti on. Kakkuun kannattaa käyttää hyvälaatuista suklaata, koska sitä tulee paljon ja suklaan laatu todella maistuu, sillä kakussa ei ole montaa raaka-ainetta. Pehmeän suklainen kakku on parasta tarjoiltuna jäähtyneenä, mutta ei kuitenkaan jääkaappikylmänä. Kakku säilyy noin 3 päivää huoneenlämmössä, joten sitä ei välillä tarvitse välttämättä edes laittaa kylmään. Pieni ripaus tomusokeria kakun päälle, saa sen näyttämään hieman herkulliselta.

Joulu Kahvikakut Piirakat suklaa

Lue koko juttu täältä »

Leivontablogi Makeaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »