Parhaat Ruokablogit

La Piccola Torteria

Vegaaninen ja gluteeniton toscapiirakka

19 Tammikuu 2019

Sain joululahjaksi leivontakirjan, jonka ohjeiden luvataan soveltuvan ihan kaikille. Aika paljon luvattu, mutta ainakin ensimmäinen Herkkuja ihan kaikille -kirjan ohje osoittautui erinomaiseksi. Maidottoman, munattoman ja vieläpä gluteenittoman toscapiirakan leivonnassa rasvana käytetään kookosöljyä, joten se sopii myös vegaaneille. Kinuskimainen kuorrutus tehdään vaahterasiirapista ja manteleista. Toisin kuin ajattelin, piirakka on nopea ja helppo valmistaa.

Gluteeniton kirjat manteli Piirakat vegaani

Lue koko juttu täältä »

La Piccola Torteria on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »