Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Pikkelöidyt retiisit

7 Elokuu 2017

Halusin vielä vähän lisää pikkelöityjä herkkuja tähän kovaan etikan himoon vaikka pikkelöidyt sipulit ja maustekurkut on jo tehtykin 😁 Ja koska kaali on niin ihanaa ja yksi lemppareista meidän keittiössä, halusin kaalin makua muistuttavaa retiisiä, nam☺ Retiisi viipaleet sopivat hyvin sellaisenaan ruoan kylkiäiseksi ja erilaisiin salaatteihin. Tarvittaessa ne säilyvät etikan ansiosta liemessä pidempäänkin. Pikkelöidyt retiisit 100-200g retiisejä 3/4dl vettä ½dl sokeria 1/4dl väkiviinaetikkaa Aloita huuhtelemalla retiisit. Siivuta sen jälkeen retiisit mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. Heitä liemiainekset kattilaan ja kiehauta.

helppoa helppoa ja nopeaa kasvihuone KASVIS Kesä pikkelöidyt retiisit pikkelöinti raikas

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »