Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Patacones - rapeat keittobanaanilastut

1 Heinäkuu 2023

Tällä kertaa päätin kokeilla valmistaa pataconeseja, jotka ovat friteerattuja litistettyjä keittobanaaneja. Patacones on yleinen ruokakaji Ecuadorissa, josta rakas kälyni on kotoisin, joten häneltä sain parhaat mahdolliset neuvot tätä ruokaa varten. Valmistus on helppoa ja nopeaa kunhan vaan on varovainen kuuman öljyn kanssa. Pataconesit voi nauttia sellaisenaan vaikka salsan, guacamolen tai tuorejuuston kanssa. Ne toimivat niin snacksina tai lisukkeenakin, vaihtoehtoja on monia.

Etelä-Amerikka Ecuadorilainen ruoka patacones Picode gallo- salsa

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »