Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Ihana kantarellipasta pekonimurulla + viinisuositus

21 Syyskuu 2019

*Viini saatu Rosa ruoka- ja viinikerholta* Kantarellit eli keltavahverot ovat syksyn suurinta herkkua, jota jokainen sienien ystävä toivoo löytävänsä metsästä. Nyt on vaan ollut valitettavan huono sienivuosi, mutta onneksi sen verran sain kantarelleja, että saatiin pastaa pöytään. Oletko sinä löytänyt sieniä tänä syksynä? Tämä kantarellipasta on helppo valmistaa, mutta se on täynnä herkullisia makuja! Alkuperäinen ohje on Rosa ruoka- ja viinikerhon sivuilta (jonka näet tästä klikkaamalla), mutta muutin ohjeen omanlaisekseni ruskistamalla voin sekä lisäämään valmiiseen pastaan päälle rapeaa pekonimurua.

sienet Syksy viinivinkki Yhteistyö kantarellipasta pekonimurulla

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »