Parhaat Ruokablogit

Kulinaarimuruja

Työperäistä hilloa

14 Syyskuu 2018

Viime kuukausina olen päässyt palkkatyöni puitteissa uppoutumaan Maaseudun Tulevaisuuden ruokaohjearsenaaliin, kun olemme rakentaneet reseptihakua aviisin verkkosivustolle. Arkistoja myllätessä vastaan on tullut useita reseptejä, jotka olen napannut "tätä pitää kokeille"-listalleni. Toissaviikolla keittelin parisen purkillista mustaherukka-sipulihilloketta, joka on osoittautunut nopeasti hupenevaksi tavaraksi herkullisuutensa ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Se maistuu mahtavalta niin paahtoleivän päällä kuin liharuokien lisukkeena. Erityisen hyvää se oli hirviryynärin kaverina.

Kasviksia marjoja

Lue koko juttu täältä »

Kulinaarimuruja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »