Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Yhden raaka-aineen rapeat cheddarkeksit

25 Joulukuu 2018

Yhteistyössä Jukolan Juuston kanssa. Joskus herkkuresepti voi olla vain yhden raaka-aineen mittainen. Parmesaanista tehdyt pitsimäiset juustokeksit ovat varmasti monelle tuttuja, ja mieleeni juolahti kokeilla samaa tekniikkaa myös Jukolan Juuston Aito Cheddarista. Näin alkuun testissä olivat Originaali ja Vintage -maut. Pyhinä on aikaa testailla myös maustetuilla cheddareilla mm.

Aito Cheddar cheddar cheddarkeksit foodlover.fi Gluteeniton hyytelö Jukolan juusto Juusto juustokeksi juustotarjotin Nopeat ja helpot Pikkusuolaiset Roiniset Oy ruoka Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »