Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Välimerellinen kolmen pavun salaatti

5 Elokuu 2020

Olen aina ollut hieman huono laittamaan pavuista ruokaa. Lähinnä niistä on syntynyt chiliä tai tahnoja kuten hummusta tai ruskeapaputahnaa. Kaapissani sattui olemaan nyt erityisen paljon erilaisia purkkipapuja, joita tilasin keväällä Fiksuruoka-palvelusta. En ihan tajunnut tuotemääriä ja purkkeja tuli ihan hillitön määrä. Niitä on sitten koitettu kuluttaa luovasti kokeillen kaikenlaista.

basilika etikka Gluteeniton kasvikset kasvisruoka kikherne mustapapu Nopeat ja helpot Nosto oliiviöljy pavut persilja ruoka salaatti sumac Vegaaninen vinaigrette yrtit kidneypapu

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »