Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Vadelmapannacotta on täydellisen samettinen jälkiruoka

15 Syyskuu 2021

Tein taannoin aivan ihanaa valkosuklaa-vadelma juustokakkua ja siitä jäi hieman vadelmakastiketta yli. Mikä onkaan parempi paikka upottaa tällaiset makeat kastikkeet kuin vadelmapannacotta. Pidän siitä että perusreseptiä voi helposti muunnella rajattomasti ja illaksi saa jälkiruokaa nopeallakin aikataululla. Katso myös muut pannacotta-reseptini. 4 dl kuohukermaa 0,75 dl vadelmakastiketta 2 rkl sokeria 2 liivatelehteä pinnalle: 1 dl vadelmakastiketta tarvikkeet: 4 kpl pieniä jälkiruokamaljoja Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Gluteeniton Jälkiruoka kastike kasvisruoka kuohukerma leivonta pannacotta vadelma vadelmakastike

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »