Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Takuulla parhaat briossisämpylät ja aamiaisleipä helposti

2 Helmikuu 2020

Olen aiemminkin leiponut briossisämpylöitä, mutta olen kokenut reseptit hieman vaikeaksi. Siksi ajattelin kokeilla kaupassa käteen osuneita Hungry Chef -vaaleita sämpyläjauhoja, jotka ovat erittäin hienoa ranskalaistyyppistä vehnäjauhoa. Briossien lisäksi sopivat esimerkiksi patonkeihin, sämpylöihin ja hapanjuurileipään, jota olenkin päässyt taannoin onnistuneesti kokeilemaan. Verrattuna aiemmin leipomiini briossehin, näistä tuli aivan jumalaisen kuohkeita ja keveitä. Tein samasta taikinaerästä muutamat sämpylät ja yhden aamiaisvuokaleivän.

briossi briossisämpylät hiivataikina Hungry Chef kasvisruoka leivonta Nopeat ja helpot Nosto ruoka Sämpylät hieno vehnäjauho vaalea sämpyläjauho

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »