Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Supernopea ja helposti muunneltava soodaleipä

13 Maaliskuu 2019

Pataleipä sai joitain vuosia sitten ihmiset jälleen innostumaan kotona itse tehdystä tuoreesta leivästä. Helppous, nopeus ja onnistumisen ilo vievät kotileipurin helposti mennessään. Nyt ollaankin jo siirrytty selkeästi vaativampaan leivontaan hapanjuurien myötä. Itse odottelen niiden kanssa vielä hieman lämpimämpää vuodenaikaa, jotta saan jotain kohoamaan tai ylipäätään juuren käynnistymään tässä kämpässä. Taannoisen Ruokapuhetta-ohjelman keskustelun innoittamana halusin kokeilla myös soodalla kohotettavan leivän valmistusta.

foodlover.fi hunaja jogurtti leipä leivonta luomu Nopeat ja helpot pataleipä piimä ruisjauho ruoka Ruokapuhetta ruokasooda siirappi sooda vehnäjauho

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »