Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Savulohiremoulade on herkku vailla vertaa

23 Syyskuu 2022

Remouladekastike sopii tunnetusti mm. paneroidulle kalalle sekä savukalan kaveriksi. Tämä herkullinen savulohiremoulade syntyi, kun mietimme jotain pikkusuolaista lauantai-illaksi. Remouladepohjan tekeminen ei ole vaikeaa –hieman pilkkomista vaativaa ehkä, mutta kaiken vaivan arvoista. Itse haen lämminsavulohen aina Hakaniemen torin kalamyyjältä.

creme fraiche Gluteeniton Kala kapris kastike kukkakaali laktoositon majoneesi Pikkusuolaiset porkkana savukala Savulohi siemennäkkäri tahna täyte uuniperuna remoulade

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »