Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Riisisuklaa kahdella tavalla omaan herkutteluun tai lahjaksi

29 Elokuu 2021

Riisisuklaa on varmasti yksi suosikkimakeisistani kautta aikojen. Erityisellä lämmöllä muistelen nuoruusvuosien (80-luvulla) Chymoksen riisisuklaalevyä, jota haettiin koulun läheltä Ruokavarastosta hyppytunneilla. Sitä herkkua ei tosin saanut enää vuosikymmeniin. Omatekoista riisisuklaata tehtiin itse joskus silloin 70-90 -luvuillakin, mutta pääasiassa siinä käytettiin riisimuroja ja se taisi olla enemmän sellaista kookosrasva-kaakaoseosta kuin ihan oikeaa suklaata. Tämä ihan oikeasta puffatusta riisistä tehty riisisuklaa on ollut vuosia omalla to-do -listalla, mutta riisiä on ollut tosi hankala löytää mistään.

Gluteeniton Joulu kasvisruoka leivonta maitosuklaa Makeiset suklaa Syötävät lahjat taloussuklaa valkosuklaa Vegaaninen paahdettu riisi puffattu riisi riisisuklaa Ruohonjuuri

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »