Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Rehdin rouhea pihvi-illallinen ja parmesaaniperunat

5 Joulukuu 2018

Asiat eivät voisi olla juurikaan paremmin! Aamupäivällä kävimme hakemassa kunnon kotimaista pihvilihaa Hakaniemen hallin Reinin lihasta. Lisukkeiden Rosamunda-perunoita pitikin sitten metsästää jo muualta, ja aika pieniä olivat poloiset marketissakin. Lieneekö kuiva ja kuuma kesä näivettänyt sadon. Täyteläisen viinin kumppaniksi valmistimme rehdin rouhean pihviaterian naudan sisäfileestä, parmesaaniperunoista ja punaviinikastikkeesta.

foodlover.fi kastike Liha liharuoka naudan sisäfilee parmesaani parmesaaniperunat peruna pihvi punaviini punaviinikastike ruoka The Wanted Ranger Syrah Viini viinilinna Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »