Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Raikas punaherukka-valkosuklaajuustokakku, myös gluteeniton

29 Heinäkuu 2023

Mansikka- ja mustikkareseptejä on tullut tehtyä nyt sen verran paljon, että teki mieli tarttua hieman hapokkaampaan marjaan ja niin syntyi tämä kirpeän raikas punaherukka-valkosuklaajuustokakku. Punaherukan kypsät marjat ovat kirkkaanpunaisia ja pehmeitä. Ne eivät säily kovin pitkään poimimisen jälkeen, joten ne kannattaa säilöä pakastamalla. Ne voidaan myös säilöä ilman sokeria kuivaamalla. Punaherukat sopivat hyvin hilloihin, marmeladadiksi, leivonnaisiin, jälkiruokiin, smoothieihin ja salaatteihin.

Gluteeniton Jälkiruoka juustokakku Kakku leivonta liivate marjat mascarpone punaherukka tuorejuusto valkosuklaa reunakalvo

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »